Betingelser

Fortrolighed:
Dine registrerings oplysninger behandles selvfølgelig fortroligt.
 
Levering:
Din bestilling bliver afsendt hurtigst muligt (som regel altid samme dag eller dagen efter)  efter at din indbetaling er registreret hos os, medmindre at der ud for den enkelte vare fremgår en anden leverings tid.
Sendes med Post Danmark.
Prisen på fragt er i Danmark mellem 25 og 75 kr. med omdeling.
Ved forsendelse udenfor Danmark er Post Danmarks priser gældende uanset prisen og vægten på din bestilling.
 
Reklamation:
Hvis uheldet er ude at en vare er defekt ved levering eller at varen går i stykker indenfor garantien iflg. købeloven , ombytter ABCtools.dk (EL Trading) den pågældende vare såfremt det  ikke viser sig at være mislighold eller forkert brug af varen som har forårsaget fejlen på varen. Fejlen skal være en defekt / fejl i varen hvis den skal ombyttes. Ved reklamation vedlægger kunden en beskrivelse af fejlen.
Varen sendes til nedenstående adresse og såfremt det vurderer at varen viser sig at være en reklamation / defekt refunderes fragtbeløbet til kunden og samtidig fremsendes en tilsvarende ny vare til kunden uden ekstra omkostninger for kunden.
I andre tilfælde kan et foto med den defekte vare være tilstrækkeligt til at den ikke bør tilbage sendes. Det kan aftales inden den defekte varer returneres.
 
Retur / fortrydelsesret:
Varer tages indenfor 14 dage retur såfremt de returneres i samme stand som ved køb og at varen ikke har været taget i brug eller er ødelagt.
Kunden dækker selv alle udgifter i forbindelse med returnering af en eller flere varer.
Vedlæg eller send reg og konto nr. hvortil beløbet for de returnerede varer skal tilbagebetales til.
 
 
Sendes retur til
 
EL Trading
Pamhulevej 46
Marstrup
6100 Haderslev
 
E-mail salg@puchparts.dk
Tlf 74 532020